Engineering Firm

San Francisco, Ca

Re-Engineered Design

This large conference center was a newly designed space. It needed to flexibly shrink from a 3,300-sf space to up to three smaller spaces. Integration of the lighting, A/V systems, and partitions had to work whether one space or three, and the client requested the highest level of speech privacy. The design created soundproof spaces with high-end media services and a flexible Skyfold partition system that sits recessed in the ceiling when not in use. While a neutral background was required for video conferencing, the rich palette of materials and variations in surfaces keep the space from sinking into drab. With blackout shades, multiple flat screens, and a centralized, ceiling-mounted microphone system, the company’s media and communications options catapulted into the 21st century.

Project Details

Client

Confidential

Location

San Francisco, CA

Program

Executive briefing center, conference room, privates offices, open workspace, kitchen

Size

3,300 SF

Share

Related Work