Stanford Health Care — 180 El Camino Real

Palo Alto, CA

Stanford Health Care approached Revel to design their new Administrative Offices, located at the Stanford Shopping Center, right above True Foods, in 22,813 SF of new space. With the active shopping center, right below, their office space is very peaceful and serene.

This new office space currently houses staff from another location in the Stanford Shopping Center. The office will house a variety of departments from other locations.

Using Stanford’s new office standards, with semi-open workstations, a few private offices, collaborative spaces, training rooms, conference rooms and a large staff break room for gatherings, the employees were very happy to call this their new home. Stanford BB2 came from a very dark office space with tall workstations. Embracing the site’s existing abundance of natural light enhances the space so that all employees have the impact of daylight. Collaborative break areas are  sprinkled around the floor plan defining  the space, and include clouds for improved acoustics.

 

Project Details

Client

Stanford Health Care

Location

Palo Alto, CA

Program

Private and open offices, conference spaces, administration areas, cafeteria

Size

22,813 SF

Credits

Photographer: Jasper Sanidad, Contractor: Dome Builds

Share

Related Work