BBDO West

San Francisco, Ca

Hip, high-style, smart—BBDO West is blazing paths in advertising and needed an update to its workspace that kept the creative juices flowing. And the people, too. Always on the move, they wanted flexible furniture that could be moved and repositioned without needing a bodybuilder. The cramped, divided offices in the existing building needed to be blown out to create an open, collaborative space. Visitors get a brighter, roomier reception area, with a hand-drawn Sharpie cityscape mural that gives the illusion of depth and extra space. High-contrast colors reflect the high-energy work environment. For downtime: a kitchen, foosball table, and self-serve bar for the end of the day when it’s time to stop creating and start unwinding.

Project Details

Client

BBDO

Location

San Francisco, CA

Program

Break and gaming area, privates offices, open workspace, kitchen, open collaboration spaces

Size

17,000 SF

Share

Related Work